Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

KAHVE DÜNYASI’NDAN KIŞI SEVDİREN LEZZETLER

Espressonun sütle yumuşatılmasıyla hazırlanan bir kahve çeşidi olan cortado, Kahve Dünyası’nın kışa özel formülüyle yeniden yorumlanıyor. Bal, karabiber ve tarçın içeren karışımının cortado ile harmanlandığı Winter Cortado, kahve müdavimlerini dahi şaşırtan bir içim sunuyor.

Kahve Dünyası’nın soğuk günlere özel bir diğer lezzeti de, sıra dışı bir sıcak çikolata deneyimi yaşatan Tuzlu Karamelli Beyaz Sıcak Çikolata! Kahve Dünyası, tamamen ev yapımı tarzında hazırladığı tuzlu karameli, özenle seçilmiş kakaodan üretilen beyaz sıcak çikolatayla buluşturarak enfes bir lezzete dönüştürüyor.

Kahve Dünyası, çikolatalarını dünyaca tercih edilen, birinci kalite Gana ve Fildişi Sahili menşeli kakao tanelerinden üretiyor. Kahveler ise Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi farklı coğrafyalarda yetişen, kendine has aroması ve karakteristik özellikleri olan çekirdeklerden hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.