Öne Çıkanlar bursa NECMİ İNCE Belediye sağlık Yankı

Karakterine Ve Tenine En Uygun Parfüm Miniso’da

6.000 çeşit ürünüyle her geçen gün daha çok büyüyen inovatif Japon markası Miniso, her burca özel parfümleriyle kokusunu arayanlara yepyeni bir alternatif sunuyor. Burcunuzun taşıdığı karakteristik özellikleri dikkate alarak tasalanmış 12 burca 12 özenli parfüm rengarenk tasarımlarıyla rafları süslüyor. Kokusuyla ayrışan parfümler uygun fiyatı, 10 ml boyutu ve ergonomik tasarımıyla her an yanınızda taşıyabilme imkanı veriyor.

Koç Burcu Kadın Parfümü

Koç kadını zoru sever. Zorlukların üstesinden gelmeye olan hevesi ve tutkusu, onu başarıya taşır. Dürüstlüğünden ödün vermeden yaşar hayatı. Bu özellikler nedeniyle, Koç kadınını rahatlatacak ve canlandıracak koku yalnızca derin bir çiçek kokusu olabilir.

Boğa Burcu Kadın Parfümü

Güvenilir ve organize Boğa kadının hedefine ulaşması için çok çaba harcamasına gerek yoktur.Karakterine melankoli ve gerçekçi bakış açısı eşlik eder. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı oryantal koku, Boğa kadınını rahatlatıp, çekiciliğini ortaya çıkarır.

İkizler Burcu Kadın Parfümü

Bilgiye olan ilgi ve merakıyla, İkizler kadını hayat enerjisiyle doludur. Diğer insanlarla nasıl iletişim kuracağını ve skorla nasıl oynayacağını iyi bilir. Özel, coşkulu ve taze çiçek kokusu, İkizler kadınının temsil ettiği tutku, canlılık ve meraka mükemmel uyum sağlar.

Yengeç Burcu Kadın Parfümü

Sert ama hassas bir kalbe sahip olan Yengeç kadını, ciddi, saygılı ve zor seven karakteriyle tanınır. Misk kokusu notası, Yengeç'in yumuşak kalbinin derinliklerinin ve naifliğinin tenindeki yansıması gibidir. Gardenya ve sandal ağacı kokusu karışımı, Yengeç kadınını rahatlatır ve sakinleştirir.

Aslan Burcu Kadın Parfümü

Aslan kadını, güçlü otorite ve büyük kral tavırla karakterize edilir ve insanları huşu içinde bırakır. Bu tutkulu ve dramatik kişiliğin, iç yumuşaklığını ortaya çıkarmak için oryantal kokularla nötralize edilmesi gerekir.

Başak Burcu Kadın Parfümü

Güçlü analiz kabiliyeti, ihtiyatlı ve açık fikirli davranış şekliyle kusursuzluk peşinde koşan Başak kadını, geçmiş hafızayı geleceğin vizyonuyla birleştirir. Dengeli bir çiçek notası onun hassasiyetini ve keskinliğini gösterirken, sevgisini ve gücünü arttırır.

Terazi Burcu Kadın Parfümü

Zarif olmak için doğmuş olan Terazi kadını, romantik bir sevgilidir. Dürüstlük onun için çok önemlidir ve daha iyi bir benlik peşinde koşarken tereddütsüz görünür. Turunçgil, gül ve kehribar ile kombine edilmiş oryantal çiçek notası, Terazi'nin romantik özelliğini mükemmel bir şekilde sunar.

Akrep Burcu Kadın Parfümü

Kayıtsız ve mistik Akrep kadını her zaman kendine özgü ve cesur davranışlarıyla hayatın gerçeğini izler. Etkileyici ve unutulmaz oryantal çiçek notası, mükemmel bir şekilde Akrep’in gizemli karakterini yansıtır.

Yay Burcu Kadın Parfümü

Mizahi ve iyimser Yay kadını tipik bir hedonisttir. Özgür ve yüksek kaliteli bir yaşam sürdürür. Kehribar, narenciye ve gül karışımı bir koku kişisel cazibesini arttırır ve insanların dikkatini çeker.

Oğlak Burcu Kadın Parfümü

Güçlü ve hırslı Oğlak kadını mükemmel bir lider ve organizatördür.Bu kadar önemli karakteristik özellikler, sofistike inceliği ve derinliği olan etkileyici bir oryantal çiçek kokusuyla gösterilmeye ihtiyaç duyar.

Kova Burcu Kadın Parfümü

Yeni düşüncelerin öncüsü Kova kadını, herhangi bir ilişki tarafından kısıtlanmayı kabul etmeyen özgür ruhuyla, ruhsal gelişimine odaklanır. Kova kadını, çiçek kokusunun narenciye notu ve Aquarius’ın idealizmi ile doğal bir şekilde bütünleşir.

Balık Burcu Kadın Parfümü

Tutku dolu, romantik ve fantastik Balık kadınını, kendisi gibi ince ve hoş bir üst nota rahatlatır. Alt notası ağır ve yoğun reçineli kokumuz doğrudan kalbinden yakalar Balık kadınını ve ruhunu yansıtır.

Miniso’nun özel tasarlanmış burç parfümlerine ve diğer ürünlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun ve Adana’da bulunan 33 Miniso mağazasında ayrıca www.miniso.com.tr’den sahip olabilirsiniz.

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.