Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

KARPUZ VE ÇİLEĞİN MUHTEŞEM UYUMU

Birbirinden lezzetli gazoz ve meyve aromalı maden suyu çeşitleriyle beğeni kazanan AvşarDoğalMaden Suyu, karpuz ve çilek aromalı maden suyu ile yazın sıcağından bunalan tüketicilerine ferahlatıcı bir alternatif oluyor.

Karpuz ve çileğin muhteşem tadıyla ortaya çıkan maden suyu, yaz sıcaklarına serin bir dokunuş yapıyor. Gün içinde öğünlere eşlik eden maden suyu, doğal mineralli zengin içeriğiyle vücudun kaybettiği sıvı ihtiyacını karşılarken aynı zamanda içeriğindeki meyvelerden gelen enerji ile bedeninizi gün boyu zinde tutuyor.

Avşar Doğal Maden Suyu, yaza damga vuracak Karpuz-Çilek aromalı doğal zengin mineralli maden suyunu 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuyor.

Avşar Doğal Maden Suyu Hakkında:

Avşar Maden Suyu, ŞuaypDemirel tarafından 2015 yılında kuruldu. Bugün; Afyonkarahisar, İscehisar ilçesinde 2009 yılından itibaren yapılan AR-GE çalışmaları sonucu 2015 yılında devreye alınantoplam 330.000 m² alan üzerine 10.000 m² kapalı alanda hizmet veriyor. AVŞAR Markası, ismini AVŞAR Bölgesi ve AVŞAR Deresi’nden alıyor. Saatte 50.000 şişe dolum yapabilen son teknolojik üretim parkuruyla Avşar;ürünlerini 6’lı ve 24’lü ambalajlarda Türkiye’nin her yerine servis ediyor. Avşar Maden Suyu aynı zamanda ürünlerini Kosova, Makedonya, Hollanda, Yunanistan, Irak, Suriye, Libya, Lübnan ve Filistin olmak üzeretoplam 25 ülkeye ihraç ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.