Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

KEREVİTAŞ BİRİNCİ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI

Türkiye’de dondurulmuş gıda ve margarin pazarının lider şirketi olan Kerevitaş Gıda Sanayi, yılın birinci çeyrek finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformunda duyurdu. Şirketin FAVÖK’ü, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 55,6 oranında arttı ve 2018’in ilk çeyreğinde 65,2 milyon TL olan FAVÖK bu yılın aynı döneminde 101,4 milyon TL’ye ulaştı. Kerevitaş, 2019 yılının ilk çeyreğinde, 85,9 milyon TL ihracat ve 612,6 milyon TL’lik ciro gerçekleştirdi.

Kerevitaş ihracatın desteğiyle 2019 yılının ilk çeyreğinde büyümesini devam ettirirken, iç piyasada pazar liderliğini korudu. Bugün 2 bin 100’ü aşan çalışanıyla, 6 kıtada, 70’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Kerevitaş, mevcut pazarlarda markalarının pazar payını büyütürken; 2019 yılında ihracatta ve cirodaki artışını sürdürmeyi hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.