Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KOÇTAŞ’IN KÜÇÜĞÜ ‘KOÇTAŞ FİX’ ARTIK MAHALLELERDE!

Koçtaş’ın küçüğü Koçtaş Fix mağazaları için hazırlanan reklam filmi yayına girdi. Koçtaş Fix’in mahallenin yeni sakini olarak konumlandırıldığı reklam filminde, 7’den 70’e herkesin acil ve temel ihtiyacına uygun ürün ve çözüm önerileri yer alıyor. Bunun yanında, ustaların tüm ihtiyaçlarına yönelik ürünler ve avantajlı taksit fırsatlarının mahallelerdeki Koçtaş Fix’te olduğu vurgulanıyor.

Koçtaş Fix lansmanı için hazırlanan reklam filminde mahallenin kedisinden emeklisine, ustasından çiçekçisine kadar herkes, yeni gelen komşunun heyecanıyla Koçtaş Fix’in açılışında buluşuyor. Tüm mahalleli Koçtaş güvencesi ve avantajlarıyla alışverişlerini mahallelerindeki Koçtaş Fix’ten rahatlıkla yapıyor.

Koçtaş, mahallelerde hem perakende müşterilerinin hem de ustaların acil ve temel ihtiyaçlarını en çok satan 5 bin ürünüyle ve uygun fiyatlarla karşılıyor. Ayrıca müşteriler tüm mağazalarda bulunan hızlı sipariş ekranları aracılığıyla, 100 bine yakın ürünü ister evlerine, ister en yakın Koçtaş veya Koçtaş Fix mağazasına ücretsiz nakliye avantajıyla sipariş edebiliyor.

Reklam filminin çekimleri, 60’ı oyuncu olmak üzere 85 kişilik büyük bir ekip tarafından, Üsküdar Kuzguncuk mahallesi ve Kozyatağı Bayar Caddesi’nde gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21