Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Kozmetik Alışverişiniz İçin Rotanızı Harvey Nichols-Galeries Lafayette-Brandroom'a Çevirin

Her bir seremonide farklı duygular yaşatan masalsı bir rüya. İçeriğindeki greyfurt yağı, portakal çiçeği ve süsen özüyle, Japon bahçelerinin büyüsünü bedeninize taşıyan ilk seremoni bedeninizle buluşuyor. Ruhunuzu ve bedeninizi yeniden keşfedeceğiniz bir seri…

Floraiku First Dream of the Year ile yeni bir yıla giriş yaparken, tüm dileklerinizin gerçek olduğu bir yıl sizin olsun. (Yalnızca Harvey Nichols & Galeries Lafayette mağazalarında)

CHANEL LE MAT KOLEKSİYONU

Chanel ‘’Le mat’’ makyaj koleksiyonu ile mat trendini siz de yakalayın.

Le Rouge Crayon matte lip colorher biri birbirinden etkileyici renkleriyle bu yılın trendi olacak. İpeksi yumuşak bir dokunuş ve ilk uygulamadan itibaren uzun süre kalıcı etkiye sahip rujlar aynı zamanda suya da dayanıklı yapıya sahip.

BOND NO.9 DUBAI SERİSİ –RUBY-

Kokularda ana tema, Doğu baharatlarına, Batı yorumu getirmek.Klasik baharatlar ve tütsüler olan Levant, Greater Mideast ile Kuzey Afrika’dan yola çıkıldı ancak kokunun ana çıkış noktası botanikler. Bond No.9 superstar şişeleri bu sefer Doğu’nun otantik tarzıyla birleşiyor, altın kaplamalar, dikkat çekici renkler ve etkileyici kokular… (Yalnızca Harvey Nichols & Galeries Lafayette & Brandroom mağazalarında)

DUBAI RUBY: Tatlı-acı hafif baharatlı safran ile açılıyor. Sonrasında bir buket gül, manolya ve sardunya geliyor. Alt notalarda ise amber, sandal ağacı, misk ve laden reçinesi yer alıyor. Sandal ağacı kokuya cazibe katan en önemli nota.

BVLGARI LE GEMME SELIMA

Orijinal LE GEMME koleksiyonu, her biri ender bulunan ve gösterişli sembolik değerli taşları altı farklı renk ve kokuyla sunuyor. Doğanın istisnai güzelliklerine kavuşmak tutkusuyla Bulgari, yeryüzündeki en iyi hammaddeleri bulmak için bir yolculuğa çıkıyor ve koku mücevher ile birleşiyor.

Akik, sıcacık rengi ve dokunmaya kıyılamayacak narinliğiyle bu oryantal gülün ilham kaynağıydı. Baharatlar, meyve, safran, kırmızı biber, çekilmemiş pembe biber ve hurma, sedir ağacının duyusal opaklığıyla yayılıyor.

KILIAN FROM DUSK TILL DAWN

Kilian, ikilik fikriyle ortaya çıkan iki yeni parfüm yarattı: Karanlık ve aydınlık, kadınsılık ve erkeksilik, modernlik ve gururlu bir geleneksellik. İkisi de bergamotun fark edilir pırıltılarını taşırken, derinleştikçe karmaşıklaşıyor. İkisi de altını sihirli bir şekilde parfümle birleştiriyor ve tıpkı Klimt’in eserlerinde olduğu gibi son derece yoğun, şehvetli, gizemli ve şımarık bir tarzı yansıtıyor.(Yalnızca Harvey Nichols & Galeries Lafayette & Brandroom mağazalarında)

  • - Woman in Gold
  • Parfümü kullanan kadın kadar sofistike ve baş döndürücü bir parfüm. Klimt’in iki kere resmettiği tek kadın, Adele Bloch-Bauer’in 1907 tarihli portresi Altınlı Kadın (Woman in Gold) eserinden esinlenen parfüm, ışıltılı bir sofistikasyona, baştan çıkaran bir görkeme ve fettan bir entrikaya sahip. Parfümün notaları, tıpkı tabloda olduğu gibi zarif altın varak işlemeleriyle ışıkla gölge arasında oyunlar oynuyor. Zarif, cesur ve baştan çıkarıcı.
  • - Gold Knight

Klimt’in 1902 tarihli gözü pek Altın Şövalyesi Beethoven Frieze tasvirinden esinlenen Gold Knight, silhatın bağımlılık yaratan karanlık şehvetiyle bergamot ve anasonun hayat dolu ışıltısını, vanilya ve balın sıcacık altın pırıltılarıyla birleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.