banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Kristal Elma’dan Karaca’ya 5 Ödül Birden

Türkiye’nin en sevilen markası Karaca, reklam dünyasının en prestijli ödüllerinden Kristal Elma Festivali’nde, dört farklı kategoride ödül almaya hak kazandı. En taze fikirlerin yarıştığı etkinlikte Karaca, iki kristal ve üç gümüş ödülün sahibi oldu.

Karaca, aldığı ödüllere yenilerini ekledi

Tasarıma ve markalaşmaya çok büyük önem veren Karaca, kullanıcılarına işlevsel ürünleri sunarken, katma değer de sunarak fark yaratıyor. Yenilikçi bakış açısını geliştirilen her ürüne yansıtan Karaca, kendi tasarım dünyasını genişletiyor.

Karaca Hakkında:

1973 yılından günümüze sofra, mutfak ve ev tekstili sektöründe hizmet veren Karaca Grup bünyesinde 5 şirket bulunuyor. Karaca; Karaca Home, Emsan, Jumbo ve Cook Plus olmak üzere perakende, toptan, yurt dışı, franchise ve online satış kanalıyla yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteriyor. Karaca Grup mağazacılık ağında 278 mağaza ve 2 bin 500’ün üzerinde satış noktası mevcut. Karaca Grup olarak 2014 yılında başlayan yurt dışı hikâyesi, bugün 14 ülkede mağazacılık, 28 ülkede ihracat ile devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21