banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

KUZEY PLANLARI’NDA ÇÖZÜME DOĞRU

Geçen hafta gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Kuzey Planları’nın on iki yıllık süreci hakkında açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, yargı sürecinin devam ettiğine dikkat çekerek, planlarda iki üç ya da dört kat talebinden hangisinde ısrar edileceğinin kesinleşmesi için hak sahiplerinin görüşlerine başvurulacağını söylemişti. Daha Önce ilçemizde rastlanmamış şekilde doğrudan vatandaşa sorularak karar verilecek olan Kuzey Planları’nda nihai çözüme ulaşılması bekleniyor.

Oylama yapılacak toplantının 16 Ekim Çarşamba saat 18.00’de Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini hatırlatan Başkan Sertaslan, hak sahiplerinin katılımının önemli olduğunu belirterek “siz ne karar verirseniz biz belediye olarak onun arkasında duracağız” dedi. Başkan Sertaslan konuyla ilgili şöyle konuştu: “Uzun yıllardır ilçemiz gündemini meşgul eden ve artık çözüme kavuşması gereken Kuzey  Planları’nda yaşanan gelişmeler karşısında idareciler olarak tek başımıza karar vermemiz doğru olmayacaktı. Sonuç olarak insanların sahip olduğu hakları ilgilendiren bu durumda hak sahiplerinin görüşlerine başvurmak şart olmuştur. Kuzey Planları’nda çözüm bekleyen tüm hemşerilerimizi gerçekleştireceğimiz toplantıya katılmaya ve görüşünü ifade etmeye davet ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21