Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

LAV ile Sofralarda Yeni Yıl Heyecanı Bambaşka

Şıklığıyla göz dolduran LAV Venue kadehleri ve Glory meşrubat bardaklarına LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, estetik tasarımıyla göz alan “Venue” kadehi, güçlü duruşu ve altın detaylarıyla dikkat çeken “Glory” meşrubat bardağıyla yeni yıl sofralarına haz ve heyecan katıyor. Yeni yılın ruhunu yansıtan altın, gümüş ve kırmızı renk detaylarıyla fark yaratan Venue ve Glory dokunduğu her sofrayı güzelleştiriyor.

Özel davetlerin ve mükellef sofraların vazgeçilmezi Venue, estetik duruşuyla dikkat çekerken hem su hem farklı içeceklerin ikramı için kullanılıyor. Farklı renkleriyle her sofraya uyum sağlayan Venue, adeta zarafetin adı oluyor.

Meşrubat bardakları arasında kendi imparatorluğunu ilan eden Empire’ın Glory serisi ise geniş hacmi ve güçlü duruşu ile sadece içecek ikramlarında değil şık ve pratik sunumlarda da keyifle kullanılıyor. Altın ışıltısı sayesinde Venue kadehlerle de son derece uyumlu olan ve iki farklı boyu bulunan Glory, en güzel ikramların eşlikçisi oluyor.

LAV yeni yılda Venue kadehleri ve Glory meşrubat bardaklarıyla ilham veren sofralara imza atıyor.

LAV Venue Kadehi – 6’lı paket - 49,95 TL

LAV Glory Meşrubat Bardağı - 3’lü paket – 22,95 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.