Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

LEGO®'ya dair her şeyin başladığı yer: Billund

LEGO® Group, LEGO® yapım parçasını tasarımın merkezinde tutarken, günümüz trendlerini inceliyor ve çocuklar için yaratıcı oyuna pek çok yenilik getiriyor. Setlerini LEGO® tutkunu çocuklar için çekici hale getirmek amacıyla pek çok yenilik yaptıklarını söyleyen LEGO® Group CEO’su Niels B. Christiansen, “LEGO® setleri, yeni trendlere ayak uydururken yaratıcı oyun için de sonsuz fırsatlar sunuyor. Çocukların sevdiği karakterleri, minifigürleri, dijital ortamda da hayata geçiren LEGO®; dünyanın dört bir yanındaki çocuklara ilham veriyor” dedi.

LEGO®’nun klasikleşmiş yapım parçası minifigür, bu yıl 40. yaşını kutlarken her çocuk LEGO®’da kendinden bir şeyler buluyor. 5 yaş ve üstü tüm çocuklar, LEGO® City ile gerçekçi bir o kadar da hayal kurmaya ve yaratıcılığa dayanan oyunun keyfini çıkarıyor. LEGO® Friends, dünyayı keşfetmek, daha renkli ve güzel bir hale getirmek için çocuklara ilham verirken Andrea, Emma, ​​Mia, Olivia ve Stephanie de oyun boyunca minik kahramanlara eşlik ediyor. LEGO®’nun bir diğer seti LEGO® Technic'in kapsamlı ve detaylı modelleri, hem çocukları hem de yetişkinleri mutlu ediyor.

Gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO® oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan LEGO® Boost, çocukların kolayca programlayabilecekleri LEGO® robotları oluşturmalarına olanak tanıyor. LEGO®’nun yeni seti NINJAGO® Stormbringer ile ise setleri birleştirmek, ücretsiz LEGO® BOOST uygulamasını indirmek, ejderhalarla mücadele etmek ve sezgisel programlama bloklarını kullanarak çok daha fazlasını kodlamak artık mümkün! Dijital deneyimi fiziksel ürünle buluşturan LEGO®, çocukların kodlamayı daha eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlıyor.

LEGO® dünyası aynı zamanda beyaz perdeye geri dönüyor! Yapım parçalarının, minifigürlerin, iyiliğin ve kötülüğün heyecan verici etkileşimini sunan, serinin ikinci filmi The LEGO® Movie 2 izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

LEGO® Hakkında

Oyuncak sektöründe 1932 yılından bu yana Dünya’nın önde gelen markaları arasında yer alan LEGO® Group, ülke genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli, eğitici ve eğlendirici oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. LEGO®, çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra yaratıcı oyun ve öğrenme sayesinde geleceğin mimarlarına ilham vermeyi ve onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlıyor. LEGO®, Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.