Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

LİNEAGE 2: REVOLUTİON’A EJDERSOYU TEMALI GÜNCELLEME

Güncellemenin içinde yeni Ejdersoyu ekipmanı ve Zaman Yarığı’nın yanı sıra Kış Habercisi Kostümü de yer alıyor.

Ejderha Kalbi Tapınağı’na yeni Zaman Yarığı

Ejderha Kalbi Tapınağı’na eklenen yeni Zaman Yarığı’nda, 230 ve daha üstü seviyedeki oyuncular yeni bir pelerin elde etme şansı için, bu zindanda Ejdersoyundan gelen yeni baş düşmanlarla savaşacak. Son baş düşmanı yenen oyuncular, başarılı bir normal saldırıda devasa bir çatlak oluşturan güçlü bir etkiye sahip Kudretli Embrion’un Pelerinini kazanabilecek.

Ejderhalara karşı etkili ekipman

Yeni Ejderha Dişi silahlar ve Ejderhaderisi zırhlar, ejderha türü canavarlara karşı hasar ve savunmayı artıracak. Bu da çoğu canavarın Ejdersoyundan olduğu Ejderha Kalbi Tapınağı’nda özellikle faydalı olacakları anlamına geliyor.

Yeni bir kostüm ve geliştirmeler

Bunların yanı sıra, silah, saç stili ve kostüm olmak üzere üç parçadan oluşan yeni Kış Habercisi Kostümü de Lineage 2: Revolution’da oyuncuların karşısına ilk defa çıkacak.

Ork ırkının Şato Fethi'ne eklenmesini, envantere eklenen “Bütün Sandıkları Aç” özelliğini ve oyuncuların, birden fazla olması halinde, bütün Seviye Atlama Ödüllerini aynı anda almalarına olanak sağlayan bir düzenlemeyi de içeren, bir takım yeni oynanış geliştirmeleri de bu güncellemeyle oyuna ekleniyor.

Lineage 2: RevolutioniOS ve Android’de oynanabilir.

Lineage 2: Revolution ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitesini () ve resmi Facebook sayfasını (https://facebook.com/OfficialLineage2Revolution/) ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.