Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Little Caesars’tan Pizzaya Türk Dokunuşu: Sezar Kıymalı

Tüm şubelerinde günlük yoğurduğu pizza hamuruyla hazırladığı pizzaları, yenilikçi lezzetleri ve kampanyalarıyla Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından Little Caesars, herkesin favorisi olmaya aday yepyeni bir lezzeti daha pizza severlerle buluşturuyor. Ramazan sofralarına özel Pide de Pizza ve büyük ilgi gören nefis Sezar Et Döner’den sonra Türk lezzetlerinin Little Caesars yorumu şimdi de kıymalı pideden ilham ilan Sezar Kıymalıile devam ediyor. Türk mutfağı sevenleri mutlu edecek Sezar Kıymalı, mevsim domatesleriyle hazırlanan özel sosu, gerçek mozzarella peyniri, dana kıyma, soğan, domates, yeşil biber ve yanında servis edilen pul biber ile eşsiz bir pizza deneyimi sunuyor.

7’den 77’ye herkesin ilgisini kazanması beklenen Sezar Kıymalı, lansmana özel orta boy pizzada 21,90 TL’lik fiyatıyla da doyurucu olmasının yanında ekonomik bir seçenek olarak da öne çıkıyor. Pizza günlerinin favorisi olacak Sezar Kıymalı, en yakın Little Caesars şubesinde www.littlecaesars.com.tr web sitesi/mobil uygulamasında ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında sizleri bekliyor.

Little Caesars Pizza Hakkında

1959 yılında Mike and Marion Ilitch tarafından ABD’de Michigan Garden City’de kurulan Little Caesars Pizza, Ilitch’lerin yönetiminde dünyanın lider pizza zincirlerinden biri haline geldi. Beş kıtada 23 ülkede 5 binin üzerinde restorana sahip olan Little Caesars Pizza, Türkiye’de 1996 yılından bu yana Çelebi Holding yönetiminde büyümesini sürdürüyor. Çelebi Holding 2007 yılında Little Caesars’ın Türkiye Master-franchise hakkını aldı. Çelebi Holding’e bağlı Çelebi Gıda çatısı altında Türkiye genelinde 90 restoranı ile hizmet veren Türkiye Little Caesars Pizza; 9 yıldır üst üste Amerika’nın en çok tercih edilen 1 numaralı markası seçiliyor.*

*2007-2015 yılları arasında Sandelman & Associates tarafından düzenlenen anketlerde Amerika’daki hızlı servis restoranları arasında “Ödenen paranın karşılığını en iyi veren zincir” seçilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.