banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

LOGO YAZILIM’DAN BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iş birliği ile yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında BTSO üyesi işletmeler Logo ürünlerine %25 indirimle sahip olabiliyor.

29 Haziran 2019 tarihine kadar geçerli kampanya süresince oda üyesi firmalar, Logo’nun ERP’den insan kaynaklarına, saha satış yönetiminden iş analitiğine pek çok kurumsal yazılım çözümünden avantajlı fiyatlarla yararlanabiliyor.

Bursalı sanayici, esnaf ve zanaatkarların kampanyadan yararlanmak için en yakınlarındaki Logo iş ortağına başvurarak oda üyelik belgesini ibraz etmesi veya 444 56 46 numaralı telefondan Logo’ya ulaşmaları yeterli.

İndirimin geçerli olduğu ürün grupları ve ürünler şöyle:

  • ERP: Logo j-Platform, Logo Tiger Wings Enterprise, Logo Tiger Wings, Logo Tiger 3 Enterprise, Logo Tiger 3, Logo Netsis Wings Enterprise, Logo Netsis Wings, Logo Netsis 3 Enterprise, Logo Netsis 3 Standard, Logo GO 3, Logo Netsis 3 Entegre, Logo Startİnsan kaynakları: J-HR, Tiger HR, Netsis HR, Bordro+, Netsis 3 Bordro
  • E-çözümler: e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, Connect B2B, Connect Banka, Connect FDA
  • İş analitiği: Logo Mind Insight, Logo Mind Budget, Logo Mind Navigator
  • CRM: Logo CRM
  • Depo yönetim sistemi: Logo Ocean, Logo Neon
  • İş akış yönetimi: Logo Flow
  • Perakende: Logo Diva POS
  • Saha satış yönetimi: Logo Mobile Sales

Bilgi için:

Ogilvy PR İstanbul – Aynur Çetin

Tel: 0549 787 06 86

E-mail: [email protected]

LOGO YAZILIM HAKKINDA

Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım kuruluşu ve en değerli bilişim markası olan* Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. Logo’nun ekosisteminde, 1.000’i aşkın çalışan ve 800’den fazla iş ortağıyla, ülke genelinde 5.000 kişi yer alıyor. Ayrıca Logo, 2000 yılında ilk halka açılan bilişim şirketi unvanını aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21