banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

LÖSEV'den Emniyet Müdürlüğü'ne Anlamlı Teşekkür Ziyareti

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bursa şubesi Elim- Kasım aylarında Bursa’da çalınan LÖSEV kumbara hırsızlarının yakalanması sebebiyle Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

LÖSEV’in önemli bağış kaynaklarından biri olan LÖSEV Bağış Kumbaralarının geçtiğimiz aylarda ard arda çalınması üzerine büyük titizlikle bir çalışma yürüten Bursa Emniyet Müdürlüğü kumbarayı çalan şahısları kısa süre içerisinde yakalayarak yargıya teslim etti.  LÖSEV Vakfına ait kumbaralar, yediden yetmişe Türk halkının bağışları ile lösemi –kanser hastası binlerce çocuk ve yetişkin hastayı hayata bağlıyor.

Gerçekleşen ziyarette Lösemili Çocuklar Vakfı adına toplanan bağışlarla ilgili olarak çocuklar Emniyet Müdüründen de bir ricada bulundular;  “Kapınıza gelip, sizi yolda sokakta, metroda durdurarak LÖSEV adına dergi - gazete satmaya,  sahte makbuzlarla bağış toplamaya çalışan kişilere itibar edilmemesi, topladıkları bağışları kendi çıkarları doğrultusunda kullanan bu çetelere karşı dikkatli olunması gerektiği “ konusunda emniyet güçlerinden de destek istediler. LÖSEV, halkımız böyle durumlarla karşılaştığında 155 Polis İmdat ve 0532 723 04 44 LÖSEV İhbar Hattı’na bildirilmesi konusunda halkı bilgilendirdiklerini, emniyet güçlerimizin de bu konuda hassasiyetini rica etti.

Tedavileri bitip iyileşen çocuklar ziyaret sonunda Emniyet Müdürü Osman AK’ teşekkürlerini sunarak,  LÖSEV 20.Yıl kupası ve yeni yıl takvimini hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21