Öne Çıkanlar Ali ihracat BAE Hamilelik OSMANGAZİ
banner13

LÖSEV'DE ANNELER ÇOK ÖZEL…
LÖSEV Anneler Günü’nü sabrın, gücün, fedakârlığın simgeleri lösemili çocukların anneleriyle

bu yıl da özel etkinliklerle ve sürprizlerle kutluyor. Yoktan var vardan çok eden, gece gündüz demeden hayattaki en kıymetli varlığı olan yavrusunun sağlığı için gözünü kırpmadan dualar ederek geceler boyu bekleyen, çoğu zaman tek beklentisi yavrusunun gülen yüzü olan annelerin kıymetini biliyor ve onları mutlu ederek evlatların yaşam bağını kuvvetlendiriyor.

 

Başta Ankara merkez olmak üzere tüm irtibat ofislerinde hayata geçirilen etkinliklerde LÖSEV’liAnneler geçirdikleri yoğun ve zorlu sürecin sıkıntılarını bir nebze de olsa unutuyor. Birlik ve beraberliğin en içten hissedildiği özel günlerde LÖSEV Anneleri onlar için hazırlanan etkinliklerde moral depolayarak yalnız olmadıklarını bir kez daha hissediyorlar.
Bursa LÖSEV’liAnnelerin Yalova Çıkarması…

 

LÖSEV Bursa, Anneler Günü kapsamında Anneler için düzenlediği Yalova Gezisinde anneler keyifli vakit geçirdiler. Bursa’dan Yalova’ya gerçekleştirilen geziye, Yalova’da ikamet eden lösemili çocukların anneleri de katıldı. LÖSEV Anneleri Yalova’da ilk olarak Atatürk’ün bir çınar dalını kurtarmak için yerinden taşıttığı Yürüyen Köşkü gezdiler. Atatürk’ün yaşadığı evi ziyaret eden anneler öğle yemeğini de köşkün kafeteryasında yedi.

Yemekte konuşan LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan; “LÖSEV Ailesi olarak Annelerimizin sadece özel günlerde değil her daim yanı başında en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim için çok kıymetli. Bir annenin yüzünü güldürmek ibadetlerin en güzelidir. Bize bu imkânı tanıyan tüm destekçilerimize teşekkür ediyor, tüm annelerin anneler gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi. Hep birlikte yenilen öğle yemeğinde Yalova Üniversitesi LÖSEV Topluluğu öğrencileri çiçekleriyle annelere sürpriz yaparak günlerini kutladı. Birlikte çekilen anı fotoğraflarının ardından anneler Yalova Termal’e gerçekleşen gezi sonrasında kendileri için düzenlen keyifli bir günü LÖSEV daha geride bırakmanın mutluluğu ile Bursa’ya döndü.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.