Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Lumberjack Military Botlarla Güçlü ve Konforlu Adımlar

Güçlü duruşlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi seven erkekler, Lumberjack’in 2018-2019 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan military botlarla tarzlarını tamamlıyor. Özgüvenli adımlar için Lumberjack, military bot koleksiyonunu trendleri takip eden erkeklerin beğenisine sunuyor.

Yükselen dünya trendleri arasında yer alan military botlar, erkekleri güçlü bir havaya sokarken aynı zamanda şık detaylarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Ceketlerden gömleklere, pantolonlardan aksesuarlara kadar birçok parçada rastladığımız military trendine siz de botlardan başlamak istiyorsanız, Lumberjack’in farklı renk ve aksesuar seçeneklerine sahip postalları tam size göre! Zımba, bağcık gibi detaylarla her stile hitap eden military botlarla bu kış tüm erkekler, cesur ve etkileyici bir havaya bürünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.