Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

Lumberjack Mont Koleksiyonu Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak Modelleriyle In Street’te!

Dünya trendlerini konforla birleştirerek her yaşa ve zevke hitap eden modeller sunan Lumberjack,2019 tekstil koleksiyonunda yer alan mont modelleriyle, kadınların ve erkeklerin radarına takılıyor.


Doğadan aldığı ilhamla, doğal hayatı şehre taşıyan Lumberjack, mont koleksiyonu ile bu kış stiline düşkün olanların gözdesi olacak. Lumberjack’in kış sezonu trendlerinden olan haki, turuncu ve toprak renklerindeki montlar her tarza hitap ediyor. Spor şıklığı hayatının her alanına taşıyanların beğenisine sunulan montlarla soğuk kış günleri, sıcacık geçiyor. Eğer siz de mont arayışındaysanız, su itici özelliği sayesinde yağmurlu ve karlı havalarda rahat kullanım sunan Lumberjack’in mont koleksiyonunu görmeden karar vermeyin!

Lumberjack koleksiyonunda yer alan zengin mont modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tryi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.