Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

Lumberjack Sports ile Sonbaharda Maximum Enerji

Ayak anatomisini destekleyen özel taban yapısı ve birbirinden renkli sneaker modeli ile Lumberjack Sports, sonbaharda yapacağınız tüm aktivitelere ve yürüyüşlerinize şıklık katıyor. Örme dokusuyla nefes alabilen file üst yüzeyi ve bilek desteği sağlayan ayakkabı yakası, konfor ve ferahlık sağlıyor.

Beyaz, mavi, gri, pembe ve lacivert tonlarının ağırlıkta olduğu Lumberjack Sports Koleksiyonu, esnek ve hafif tabanlı yapısıyla da hareket etmeyi seven kadınların hayatına maksimum enerji katıyor. Koleksiyonunda yer alan beyaz taban detaylı ayakkabılarda dikkat çeken renkli şerit detayları ise yeni sezon kombinlerine şık bir görünüm kazandırıyor.

Ayağı kavrayan hafif ve şık modellere, dikkat çekici dikişler ve renkli bağcık detaylar eşlik ediyor. Kapüşonlu üstler ve jeanlerle, bol pantolon ve rahat kesim eteklerle kolayca kombinlenebilen Lumberjack Sport ayakkabıları, günün her anında ve her ortamda tarzından ödün vermeden hem şık hem konforlu olmak isteyen kadınların tarzının en özel tamamlayıcısı olacak.

Anahtar Kelimeler:
ModaTarz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.