Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

Marmara Karides Söğüş İle Öğünler Artık Daha Lezzetli

Birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle sofraları birer ziyafete dönüştürmek isteyenlerin karşısına bu kez Marmara Karides Söğüş ile çıkan Kocaman Balıkçılık, takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Kocaman Balıkçılık, salata ve makarnalarınıza eşlik eden Marmara Karides Söğüş ile konuklarınızı iştah açıcı bir yolculuğa çıkarmanızı sağlıyor. Kocaman Balıkçılık’ın Marmara Karides Söğüşleri, haşlandıktan sonra temizleniyor ve özenle paketleniyor. Ürünlerini kalibre standardı gözeterek ambalajlayanKocaman Balıkçılık, tüketicilere gönül rahatlığıyla tüketebileceği karideslerini gramajından fire vermeyecek şekilde sunuyor.

ITQI Üstün Lezzet Ödülünü 2 yıldız ile geçerek dünya şeflerinin beğenisini kazanan Marmara Karides Söğüş, 200 gr ambalaj ile  Carrefour, File, Özdilek, Üçler ve Tespo mağazalarında, 1000 gr ambalaj ile Metro mağazalarında satışa sunulurken, 400 gr ambalajlarda Migros markası ile Migros ve Macrocenter’larda satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.