banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

MAYANIN UZMANI PAKMAYA'DAN YENİ MAYALI HARÇLAR

Pakmaya tarafından geliştirilen, dünyada ilk ve tek mayası içinde kek harcı, hamur kabartma tozu ve şekerli vaniline ihtiyaç duymadan, doğal maya ile kek yapılmasını sağlıyor. Sade ve Kakaolu olmak üzere iki çeşit olarak satışa sunulan Pakmaya Mayalı Kek Harcı, doğrudan una ekleniyor ve 10 dakikada mayalanıyor. Pakmaya Mayalı Kek Harçlarıyla yapılan kekler, diğer keklere nazaran mayasından gelen içi nemli ve yumuşak yapısı sayesinde uzun süre tazeliğini koruyor.

Mayalı Harçlar serisinin bir diğer yenilikçi ürünü Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı, klasik ev poğaçalarına lezzet ve pratiklik getiriyor. Mayası içinde Pakmaya Mayalı Poğaça Harcı doğrudan una ekleniyor. Pakmaya Mayalı Poğaça harcıyla yapılan poğaçalar puf puf kabarırken farklı iç malzemeleriyle çeşitlendirilebiliyor, yeni tarifler denemeye ilham veriyor. 

Helal gıda sertifikasına sahip, koruyucu katkı maddesi içermeyen Pakmaya Mayalı Poğaça ve Kek Harçlarıyla güven ve afiyetle tüketilecek mayalı poğaçalar ve mayalı kekler hazırlayabilirsiniz. Mayalı harçlarla yapabileceğiniz yüzlerce tarife  adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21