Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

MELİS GÜVEN’DEN YAZA DAİR KLİP: “KUM”

Pastel renklerin sakinlik ve ferahlık kattığı klip, Melis Güven’in siyah ve sarı renklerindeki kostüm seçimleriyle, her ne kadar karamsarlığa kapılsak da bir noktada güneşin doğacağının umutlu mesajını veriyor.

“Gün ışığı serin soğuk

Kalbimde büyük kırık”

Kendini arayanların yolculuğunu ekrana yansıtan “Kum”, bizlere silkinmemizi ve hayal kırıkları üzerinde korkusuzca dans etmemiz gerektiğini hatırlatıyor.

Söz ve bestesi Melis Güven’e ait teklinin klip yönetmenliğini Ali Kalyoncu üstlenirken Çekimlerin Şile’de gerçekleştiği klibin moda editörlüğünü Ceyda Kartal yaptı. Koreografi Ekin Bernay’a ait. Çekimlerin Şile’de gerçekleştiği ve yönetmenliğini Ali Kalyoncu’nun üstlendiği klibin moda editörlüğü Ceylan Kartal’a, koreografi ise Ekin Bernay’a ait.

Melis Güven’in yeni teklisi “Kum” şimdi tüm dijital platformlarda!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.