Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

Meme Kaseriyle 5 Yıl Önce, 10 Yıl Sonra.

Kimi kendi kendine yaptığı elle muayene sayesinde öğrendi meme kanseri olduğunu; kimi ise arkadaşının “Artık 40 yaşına geldin, mamografi şart!” diye ısrarları üzerine yaptırdığı check-up’la!

Ama onlar güçlü kadınlar…Meme kanseriyle tanıştıktan sonra sanatın iyi gelen yönünü keşfedip kendi sanat atölyesini açan, 50 yaşından sonra hayalini kurduğu üniversite sıralarında öğrenci olan ve hayata sıkı sıkı sarılan kadınlar…

Günümüzde daha sık rastlanan meme kanseri onların da kapısını çaldığında önce üzüldüler ama sonra yeniden doğmanın yollarını arayıp buldular… İşte, 24 Ekim 2018, Çarşamba günü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilecek “Meme Kanseriyle 5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra” söyleşisinde de tanıdan bu yana geçen zaman içindeki duygularını katılımcılarla paylaşacaklar. Etkinlikte, Acıbadem Altunizade Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gül Başaran ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Karşıdağ da meme kanseri tedavisinde uzun vadeli başarının nasıl yakalanabileceğinin sırlarını aktaracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.