Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Microblading (Kıl Tekniği) Nedir?

Serap Loren Aesthetic and Clinic Nişantaşı kurucusu Serap Loren ‘Microblading Kalıcı Makyaj Sanatı’ Dünyada kaş yapımında son nokta olağanüstü doğallıkta, manuel  bir yöntemdir…

 Geleneksel eski kalıcı makyaj işlemleri ile kıyaslandığında yarı kalıcı olarak kabul edilir.  Pigmentlerin epidermise yerleştirilmesiyle klasik kalıcı makyaj kıl tekniğinde kullanılan iğnelerden 3 kat daha ince ve çoklu iğneler  kullanılarak yapılır. Rengi yüzeye yakın yerleştirdiğimiz için  net ve çok ince görünür.  

Serap Loren Aesthetic & Clinic Nişantaşı kurucusu Serap Loren: Microblading, Japon tekniği kullanılarak yapılan bir kaş çizme yöntemidir. Tek kullanımlık numaralı iğneler yardımı ile derinin epidermis katmanına boya enjekte edilir. Ancak bu boyalar enjekte edilirken orijinal kaş kılına eş değer çizimler yapılır. Bu şekilde doğal bir görünüm elde edilir. Bu yöntem kaşlarının görünümünü güzelleştirmek yüz estetiğine önem veren herkes için idealdir.  Sonuçlar, mevcut kıl miktarına bakılmaksızın doğal görünümlü, tüy gibi vuruşlardır.  Saç dökülmesine yol açan alopesi, trikotilomani veya başka koşullardan muzdarip kişilerin yanı sıra basitçe kaşlarından hoşnut olmayan kişiler Microblading'ten oldukça yarar sağlar.  

Bu yöntemde kullanılan pigmentler asıl kaş renginize uyması ve kaşlarının halen mevcut ise bunlarla mükemmel şekilde uyum sağlamak üzere formüle edilmiştir.  Sonuçlar doğal, kusursuz ve dolgun görünümlü bir kaştır.  Başlangıçta kaşlar daha koyu görünür ancak iki haftalık süre içinde önemli ölçüde solar.  Cildin pigmenti ne kadar iyi tutacağını öngörmek çok zor olduğu için bir yenilemenin yapılmasını sağlamak son derece önemlidir. 

Sonuçlar, işlemi etkileyen farklı faktörlere dayalı olarak cilt yapısı vesaire 1 ila 2 yıl dayanabilir. Ancak, pigmentin biçim ve canlılığının muhafaza edilmesi için yılda bir kez yenilenmesi tavsiye edilir. Tercihe bağlıdır.

Bu yöntem ile yapılan kaşlarda doğal bir görünüm elde edilir ve gerçekten alanında uzman biri tarafından yapıldığında doğal kaşlarımızdan ayırt etmek mümkün değildir. Kullanılan boyaların tamamen doğal ürünler olmasına özen gösterilmelidir. Bu nedenle de her microblading yapan yere güvenmemeliyiz. Çünkü microblading boyası maliyeti biraz yüksektir ve birçok sözde güzellik merkezleri maliyeti düşürmek için kimyasal ürünler kullanmaktadır.

Serap Loren: microblading yaptırmak için uygulamayı yapacak olan kişinin uzmanlığından yeterince emin olmalıyız. Çünkü yanlış bir uygulama çok kötü sonuçlar doğurabilir. Ve kaşlarımızın çiziminin yüz şeklimize uygun bir şekilde yapılması gerekir. Herkesin yüz yapısı farklı olduğundan microblading yaptırmadan önce mutlaka kişinin yüz yapısına uygun, kişiye özel kaş tasarımı çizilmesi çok önemlidir. Aksi takdirde güzel kaşlara sahip olmak isterken oldukça komik ve çirkin bir görünüme sahip olabiliriz. Microblading yaptırmadan önce yaptıracağımız yer ve kişiler hakkında detaylı bilgi sahibi olmakta fayda vardır. İşleminiz için bir uzman seçmeden önce LÜTFEN Tel: (0212) 233 39 29’u arayın randevunuzu oluşturun sonra önceki işlerini gözden geçiriniz. http://seraploren.com/

Maharetli olan kalıcı makyaj microblading uzmanları her zaman önce/sonrası fotoğraflarını sunar. Yapılan işlemler içinize sindikten sonra yaptırmaya karar veriniz. Sonuç olarak bu sizin yüzünüz ve hatta yarı kalıcı makyajda olsa bir süre kullanacağınızı unutmayız.

Microblading hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için (0212) 233 39 29’u arayın randevunuzu oluşturun Teşvikiye Mahallesi Poyracık Sokak İskender Apartmanı No:53 D:3 34365 Şişli/İstanbul adresimize buyurun bir kahvemizi içiniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.