Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

MİLLİ EĞİTİM HABER-GELECEĞİN MUCİTLERİNDEN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Bilim Fuarını ziyaret eden ve öğrencilerin heyecanına ortak olan Mustafa Sevinç, “Teknoloji ve bilim alanında sağlam adımlarla ilerleyen ülkemizde, gençleri bilim ve teknolojiyle iç içe yetiştirerek, teknolojide söz sahibi bir ülke olma hedefine daha da yaklaşmış olacağız.” Dedi ve emeği geçenleri kutladı.

Okul Müdürü Abdullah İnce düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ile öğrencilerin bilimle buluşması, bilime ve bilimsel düşünceye ilgi duyması, problem çözme becerilerine geliştirerek icat yapabilme becerilerinin artırılmasının amaçlandığını belirtti. 

Bu yıl 4. kez düzenlenen Bilim Fuarında başta Kimya Teknolojileri ve Bilişim Teknolojileri alanları olmak üzere toplam 27 farklı proje ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı birbirinden ilginç projeler büyük ilgi gördü. Geleceğin mucitleri yaptıkları eserler hakkında ziyaretçilere bilgi verirken adeta kendilerinde geçtiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.