Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Miniso’da Pembe Panter Heyecanı

İnovatif ürünlerini hayatımıza sokan Miniso lisanslı seriler için sürprizler hazırlamaya devam ediyor. Pembe Panter serisini mağazalarına taşıyan marka pelüş oyuncak, hediye çantası, makyaj çantası, defter, çorap, boyun yastığı ve ayna gibi farklı kategoride birçok ürünü Pembe Panter dokunuşlarıyla renklendiriyor.

Pembe Panter hayranlarının çok seveceği ürünler özenli tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Günlük hayatı renklendirecek kağıt mendillerden okul sıralarına renk getirecek kalemliklere, makyaj severlerin ilgisini çekecek silikon makyaj süngerlerden seyahatlerin vazgeçilmezi yastıklara kadar birçok Pembe Panter ürünü mağazalarda yerini aldı.

Miniso hem Pembe Panter hem de Amerikan çizgi dizi We Bare Bears koleksiyonlarına önümüzdeki dönem yenilerini ekleyerek serilerini büyütmeye devam edecek.

Miniso’nun özel tasarlanmış ürünlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun ve Adana’da bulunan 32 Miniso mağazasından ayrıca www.miniso.com.tr’den sahip olabilirsiniz.

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21