Öne Çıkanlar pandemi ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji
banner13

Miniso’nun LONGWEARING Serisi İle Yepyeni Bir Makyaj Deneyimi

İnovatif Japon markası Miniso, yeni serisi Longwearing ürünlerini mağazalarında ve online sitesinde satışa sundu. Seride dudak balsamı, kremsi ve likit ruj ürünleri ile kapatıcı, bronzer, highlighter ve allık çeşitleri bulunuyor. Kozmetikte kalitesi kadar görünümüne de dikkat edenlere hitap eden serinin en iddialı ürünü ise içinde mini çiçek saklı dudak parlatıcısı. Zarifliği ile dikkat çeken dudak parlatıcı aynı zamanda pürüzsüz bir uygulama ve dudak bakımı sağlıyor.

Zarif Çiçeklerle Dudak Bakımı

Dudak kremi, dudak parlatıcısı ve dudak koruyucu olarak 3 fonksiyonu bir arada sunan Longwearing Çiçekli Ruj, serinin en iddialı ürünleri arasında yerini alıyor. Zarifliği ile dikkatleri çeken ruj, içinde mini bir çiçek bulunduruyor. İçeriğindeki avokado yağı sayesinde uzun süreli beslenme ve parlaklık veriyor. Dudağa hafif renk verirken uzun süreli kalıcılık sağlıyor.

Nemlendirici formülü ile dikkat çeken bir diğer ürün ise Longwearing Creamy Ruj, içeriğindeki üzüm çekirdeği yağı ve kuşburnu çekirdeği yağı ile dudakları derinlemesine besliyor, yumuşak ve pürüzsüz bir forma kavuşturuyor. Ağırlık vermeden yüksek renk ve parlaklık sağlayan Longwearing Creamy Ruj farklı renk çeşitleri ile Miniso severlerin beğenisine sunuluyor.

Etkileyici Göz Makyajı

4 farklı renk imkanı sunan 4’lü Perfectly Defined Göz Farı, yüksek pigmentli kolay renk verme özelliği ile hem ıslak hem de kuru kullanım için uygun hale geliyor. Parlak ve sade gölgeleme için kuru kullanım tercih edilirken, tam ve derin gölgeler ve metalik renkler için ıslak kullanım tercih ediliyor. 4’lü Perfectly Defined Göz Farı tim ciltler tarafından kullanılabiliyor.

Doğal ve Işıltılı Bir Cilt

Geniş gözenekler, akne, diğer lekeler ve gözaltı morlukları gibi sorunları kapatmak için tasarlanmış Longwearing Likit Kapatıcı, tıklama sistemiyle kolay dozajlama sağlıyor. Gizlemek istenilen bölgede kusursuz bir görünüm yaratıyor. Tüm ten ve cilt tiplerine uygulanabiliyor ve akma yapmıyor. Flawless Baked Blush Allık ve Bronzer ürünü de zengin pigmentler içeren kadifemsi yapısı ve yumuşak renkleriyle her ten rengine uygulanabiliyor. Uzun süre kalıcı aydınlatma etkisi sayesinde doğal ve ışıltılı bir cilt görüntüsü elde ediliyor. Allık serisinde dikkat çeken pembe karamel tonu bronzer olarak kullanma şansı veriyor.

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.