Öne Çıkanlar Hamilelik İhsaniye BURSADA Hastalık YILDIRIM
banner13

NAKLİYAT İŞ SENDİKASI SINIF DAYANIŞMASI YAPAN UZEL MAKİNE İŞÇİLERİYLE REAL VE MAKRO DİRENİŞÇİLERİNE HALKIN SANATÇISI HALUK LEVENT'İN DESTEK AÇIKLAMASI

Pazar günü bir araya gelen Uzel Makine işçileriyle Real ve Makro Direnişçileri de sınıf dayanışmasındaydılar.

8 Aralık Pazar günü, daha öncesinde Uzel İşçilerine söz olan Halkın Sanatçısı Haluk Levent, Bakü’den İstanbul’a Konser dönüşünde İstanbul Hava Limanına iner inmez Direniş alanında Uzel Makine, Real, Makro Market İşçileri haklı mücadelesine desteğe geldi.

İşçiler büyük coşku ve sloganlarla Haluk Levent’i karşıladı.

Uzel Makine önünde işçilere yönelik bir konuşma yapan Haluk Levent, Uzel Makine işçilerine bir sözüm vardı. Keşke her zaman gelebilsem, hakkını arayan işçilerine yanına, dedi. Ama en azında o sözümü bugüne yerine getirmiş oluyorum, dedi.  Uzun zamandır hakları için direnen işçilerin haklarını alması için desteğinin süreceğini belirtti. 

Beraberinde getirmiş olduğu baklavayı direnişçi işçilere dağıttı.

Haluk Levent’in Direnişçi işçilere desteğinin ardında Sendikamız Genel Başkanı Konuşmasında, Her zaman işçinin, emekçinin, yanında olan, hak arama mücadelesine duyarlık gösteren halkın sanatçısı Haluk Levent'e Uzel Makina ve Real Market, Makro Market ve hakları için direnen tüm işçileri adına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
LeventHalukİşçiNakliyat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.