Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık Yankı NECMİ İNCE

"ON'DAN KALAN ŞARKILAR"IN KAPANIŞINI BURSA'DA YAPTI

‘On’dan Kalan Şarkıları’ konseptiyle Türkiye’yi karış karış dolaşan ünlü sanatçı Sıla, Kerki ve Solfej’in düzenlediği ‘Güz Konseleri’ kapsamında dört gün arayla ikinci kez Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu sahnesine çıkarak resitalini taçlandırdı. Günler önce biletleri tükenen etkinlik için konsere saatler kala satışa açılan ek kontenjan biletleri dakikalar içerisinde tükendi.

‘Açık Deniz’ şarkısıyla konserine başlayan güzel sanatçı ‘Bu akşam bizim için çok özel bir akşam, ‘On’dan Kalan Şarkılar’ projesine bu gece sizlerle birlikte noktalıyoruz. ‘On’dan Kalan Şarkılar’ projesine İstanbul’dan başlıyarak Türkiye’yi diyar, diyar gezdik. Bu projede yer alan bütün ekip arkadaşlarıma ve bizleri hiç bir sahnemizde yalnız bırakmayan sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoş geldiniz bu gecenin tadını doyasıya çıkarın’’ diyerek Bursalı müzikseverlere teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Bursa Kültürpark Açıkhava sahnesinde giydiği kaftanı andıran uzun çeketi ile sultanlara benzetilen Sıla, bu kez daha sade ve zarif bir ceket tercih etti. Kıyafeti ve güzelliğinin yanı sıra sahnedeki performanısı ile hayranlarından tam not alan başarılı sanatçı, gece boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

HEM GÜLDÜRDÜ, HEM OYNATTI.

SILA, ‘DİYET AKLIMI ALMIŞ’

Ünlü sanatçı dinleyecilere altı bölüme ayırdığı konserinin ‘Kavuştular’ bölümünü anlatırken eğlenceli anlar yaşandı. ‘’Altı tane stüdyo albümü yaptık, bitane ara öğün albüm... Pardon ara öğün dedim sanırım... ama ne yapayım? Diyet aklımı başımdan almış. Ara ara böyle tatlı nüanslar yaşayabiliriz.’’ diyerek müzikseverleri güldüren Sıla, sempatik ve neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Konserinin sonlarına doğru ‘Partili Şarkılar’ bölümüyle ritmi yükseltip çoşkuyu ikiye katlayan Sıla, ‘’ Bu gecede kelimenin tek anlamıyla muhteşemdiniz. Merak etmeyin en yakın zamanda tekrar görüşeceğiz. Teşekkürler Bursa Hoşçakalın…’’ diyerek alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.