Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Orhangazi'de Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi Tamamlandı

Eylül ayı meclis toplantısı birinci birleşiminde komisyonlara havale edilen beş gündem maddesinin görüşüldüğü meclis ikinci birleşimde, komisyondan gelen, memur dolu kadro derece değişikliği, Camikebir Mahallesin 280 ada, 11 parsel için hazırlanan trafo alanının düzenlemesine ve Arapzade Mahallesin 621 ada, 1,2 parsel sayılı taşınmazlar üzerinde cami alanı düzenlemesine yönelik 1/1000 ölçekli uygumalar imar planı değişikliği oy birliği ile onaylanırken Arapzade mahallesi 368 ada 9 parsel için hazırlanan ifraz hattının düzenlenmesine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama palı değişikliği oy çokluğu ile onaylanarak mecliste karara bağlandı.

Gündem maddelerinden Belediye yatırım ve finansmanı ve cari borçların ödenmesi amacıyla Eylül ayı birinci birleşiminde Plan Bütçe komisyonuna havale edilen kredi finansman talebi de oy çokluğu ile kabul edilerek onaylandı. Eylül ayı Meclis toplantısı birinci birleşiminde Demokrat Parti Meclis Üyesi Hasan Dursun tarafından Meclis Başkanlık Divanına ulaştırılan önergelerden, İmar ve Hukuk Komisyonlarına havale edilen İznik gölü su seviyelerinin azalmasına neden olan sebepleri araştırılması maddesi CHP Meclis Üyesi Hüdayi Demir’in teklifi üzerine İmar, Hukuk ve Çevre Sağlık Komisyonunda görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.