Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

OTOKROS YARIŞLARI

Orhangazi Belediyesi’nin katkıları ile İznik Gölü Orhangazi sahilindeki ralli pistinde yapıldı. Cumartesi günü sıralama ve antrenman turları ile başlayan Otokros yarışları Bursa Otomobil Sporları Federasyonu tarafından organize edildi.



Cumartesi ve Pazar günü yarış rüzgarı esti


Otokros yarışlarının ilk gününde Göl Ralli pistinde sıralama ve antrenman turları yapıldı. Pazar günü ise 4 kategoride 24 yarışçının katıldığı Otokros yarışları yapıldı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın startını verdiği yarışlarda pilotlar Göl Ralli pistinde nefes kesen yarışlarını gerçekleştirdi.



Finale kalanlar ralli kros yarışlarına katılacak


1,2 ve 3.yarışların yapıldığı Orhangazi’deki Otokros yarışları 1150 metrelik Göl ralli pistinde yapıldı. Kategorisinde pistte en iyi zamanı yapan pilotlar, yıl sonunda düzenlenecek olan Ralli Kros yarışlarına katılma hakkı elde edecek.



Çok sayıda yarışsever izledi


Orhangazi Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen Otokros yarışlarını Orhangazi ve bölgeden gelen çok sayıda yarışsever ilgi ile izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.