Öne Çıkanlar Ali Hamilelik BAE ihracat OSMANGAZİ
banner13

Oyak Renault’dan Çalışan Ve Ailelerine Nostalji Dolu Bir Konser

Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault bünyesinde, müziğe gönül vermiş çalışanlardan oluşan Oyak Renault Türk Sanat Müziği Topluluğu, geleneksel olarak gerçekleştirdikleri konserlere bir yenisini ekledi. 21 Kasım’da Bursa Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda düzenlenen konserde topluluk, dinleyicilerine nostalji dolu anlar yaşatıp Türk Sanat Müziği’nden unutulmaz eserler seslendirdi.

Yılda en az bir konser

21 kişiden oluşan Oyak Renault Türk Sanat Müziği Topluluğu 2008 yılında kuruldu ve ilk konserini 2010 yılında gerçekleştirdi. Türk Sanat Müziği’nin eşsiz eserlerini öğrenmek ve öğretmek amacıyla kurulmuş olan Oyak Renault Türk Sanat Müziği Topluluğu, her yıl en az bir konser düzenleyerek dinleyicilerine nostalji dolu anlar yaşatıyor.

7 binden fazla çalışanı bulunan Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renaultbünyesinde, çalışanların ilgi duydukları ortak sanatsal, kültürel ve sportif konularda bir araya gelmesini sağlayan 10’dan fazla Sosyal Kulüp mevcut. Bunlar; Tiyatro, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Salsa, Zumba, Pilates, Tango, Halk Oyunları, Doğa Sporları, Bisiklet, Fotoğrafçılık, Motorlu Taşıt ve Otomobil Tutkunları Kulüplerinden oluşuyor ve kulüplere üye 1440’dan fazla çalışan bulunuyor.

Editöre Not:

OYAK RENAULT OTOMOBİL FABRİKALARI

Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 378 bin otomobil ve 920 bin motor üretim hacmi ile Renault’nun en yüksek kapasitesine sahip tesislerinden biridir. Oyak Renault, Clio IV, Clio Sport Tourer ve Yeni Megane Sedan modellerini, ayrıca bu modellerde kullanılan motor ve mekanik aksamı üretip ihraç etmektedir.

Bursa’da 582,483 müzerinde kurulu üretim tesislerinde, Karoseri-Montaj ve Mekanik-Şasi Fabrikaları, Arge Merkezi ve Uluslararası Lojistik Merkezi bulunmaktadır. 1969 yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, 2017 yılı sonu itibariyle 7 binin üzerinde kişiye istihdam sağlamaktadır.

Oyak Renault, Kalite Güvence Sistemi’ni 1996 yılında ISO 9001 belgesiyle onaylatan ilk Türk otomobil üreticisi olmuştur. Eylül 1999’da “sıfır hata” ile ISO 14001 belgesini alan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, Renault Grubu çevre politikası çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.