Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

ÖZDİLEK AKADEMİ KURUM İÇİ EĞİTİMLERİYLE 8 BİN ÇALIŞANINA KATKI SAĞLADI

İçinde bulunduğu sektörlerin gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra kurum içi eğitime de destek verme vizyonuyla hareket eden Özdilek, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören önderliğinde “Süpermen Türk Olsaydı” konulu eğitim semineri programında 8 bin çalışanına ulaştı. Bir yıl boyunca önceden belirlenen tarihlerde ve 11 farklı lokasyonda gerçekleştirdiği eğitimle Özdilek, sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor.

Kurumsallaşmanın olmazsa olmazı eğitim

Kurumsallaşmanın temelinin, niteliklerle donatılmış çalışanlar olması gerektiğinin herkesçe bilindiği günümüzde, çalışan motivasyonunu sürekli dinç tutmak için çalışmaların hazırlaması da su götürmez bir gerçek. Bu olgulardan hareketle Özdilek, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören ile birlikte organize ettiği eğitimlerle çalışanlarına verdiği önemi gözler önüne seriyor.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören önderliğinde Süpermen Türk Olsaydı konulu eğitim semineri programında, katılımcılar kişisel gelişimden çok toplumsal gelişime davet ediliyor. Eğitimde, içten, sakin ve bilge girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurgulayan İzgören; topluma nasıl daha yararlı olunabileceğini, yaşanmış hikayeler eşliğinde katılımcılara sunuyor. Anlattığı gerçek hikayelerle katılımcıların yüzünde tebessüm bırakmayı amaçlayan İzgören, tüm bildiklerimizin aslında başkalarından öğrendiğimiz hikayeler olduğunun altını da çiziyor. Kurum içi eğitimlerine 2019 yılı boyunca devam edecek Özdilek Akademi, farklı eğitimler için de çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.