Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

Özdilek İzmir AVM' de Çocuk Tiyatrosu Devam Ediyor

Özdilek İzmir AVM, çocukları, 06-07 Ekim tarihinde “Oyuncaklar Ülkesi” ve 13-14 Ekimde tarihinde de “Çınar ve Bilge” adlı çocuk tiyatrosu etkinlikleri ile buluşturdu. Bilgisayar, tablet ve telefonların gün içinde daha az kullanımının öğütlendiği; çevre duyarlılığı, atıkların geri dönüşümü ve enerji tasarrufu gibi eğitici konuların, kahramanlarımızın başlarına gelen macera dolu olaylar ile anlatıldığı oyunlar miniklerin beğenisine sunuldu.

 

Özdilek İzmir AVM, 14.00-16.00 ve 18.00 seansları ile 20-21 Ekim tarihlerinde “Gezegenine Umut” ve 27-28 Ekim tarihlerinde de “Suyun Yararı” adlı oyunları çocuklar ile buluşturacak. Aynı tarihlerde 13.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan Yüz Boyama Sosis Balon etkinliği ile çocuklar rengârenk bir hafta sonu geçirecekler.

Anahtar Kelimeler:
IzmirTiyatro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.