Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Ozdilek'ten Mudanya'ya 7 Milyon Dolarlık Yatırım

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek“Özdilek bir Bursa markası olarak 50 yıldır dünyaya açılmaya devam ediyor. Holding olarak tüm iş kollarıyla ülke ekonomisine 50 milyon dolar döviz kazandırıyor ve sürdürülebilir ekonomi içinde önemli rol üstleniyoruz. Ülke insanına olan inançla hizmet sektöründe çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek 21. noktamızı Mudanya’ya açmış olmaktan onur duyuyoruz. Mudanya hipermarkette yaklaşık 105 kişiye toplamda ise 8.105 kişiyi istihdam sağlayacağız. Hipermarketimiz, Bursa halkına hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Açılışa Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in yanı sıra Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21