Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

ÖZSÜT, INSTAGRAM HESABINDAKİ ÇEKİLİŞLE AŞKI ANLATMANIN EN TATLI YOLUNU SUNUYOR

Instagram hesabında düzenlediği çekilişle çiftlere armağanlar sunan Özsüt, 14 kişiye Sevgililer Günü pastası, 14 kişiye Philips Headset Kulaklık, 14 kişiye ise TTEC AlumiSlim Powerbank hediye ediyor.

Aşkını en güzel şekilde anlatmak ve hediyelere hak kazanmak için çiftlerin @ozsutmutluluktadinda Instagram hesabını takip etmeleri, buradan paylaşılan Özsüt çekiliş gönderisinin altına #DerimSevgilime hashtag’ini kullanarak sevgililerine nasıl hitap ettiklerini yazmaları yeterli.

Sevdiğine aşkını anlatmanın en tatlı yolunu arayan çiftlere en büyük destek, mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ten! 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak “Aşk” ve “Kırmızı” adını verdiği iki özel lezzet sunan Özsüt, heyecanlı bir sürprizle çiftlerin birlikteliklerini kutlamaya devam ediyor. #DerimSevgilime hashtag’i ile Instagram üzerinde sevgililere özel bir çekiliş düzenleyen marka, çiftleri hediye yağmuruna tutarak hem aşklarını en güzel şekilde anlatmalarını sağlıyor, hem de Sevgililer Günü’nü daha keyifli hale getiriyor.

Özsüt’ün bu özel çekilişi ile 14 şanslı çift Özsüt Sevgililer Günü pastaları “Aşk” ve “Kırmızı”nın doyulmaz tadına ücretsiz ulaşırken, 14 kişi Philips Headset Kulaklık, 14 kişi ise TTEC AlumiSlim Powerbank kazanmaya hak kazanacak. Bu keyifli çekilişe katılarak benzersiz armağanlardan kazanmak isteyenlerin, çekiliş boyunca Özsüt’ün @ozsutmutluluktadinda resmi Instagram hesabını takip etmeleri, bu hesaptan paylaşılan Özsüt çekiliş gönderisinin altına #DerimSevgilime hashtag’ini kullanarak sevgililerine nasıl seslendiklerini yazmaları yeterli.

Kimi çileğim der sevgilisine, kimi karamelim!

Bu özel çekilişe katılarak sevdiğinize aşkınızı anlatmaksa çok basit! Özsüt’ün maharetli aşçıları tarafından özenle hazırlanan, çilek ve çikolatayla taçlanan “Aşk”ın lezzetinden ilham alarak @ozsutmutluluktadinda Instagram hesabından yapılan Sevgililer Günü paylaşımının altına Çileğim #DerimSevgilime, ya da muz ve karamelin muhteşem uyumunu yansıtan “Kırmızı”nın tadından ilhamla Karamelim #DerimSevgilime hasgtag’lerini paylaşabilirsiniz. Çekilişe katılım şartlarını öğrenmek isteyenler, Özsüt’ün https://www.facebook.com/ozsut adresini ziyaret ederek detaylarla ilgili bilgi alabilirler.

Aşkın tadında neler var?

Muz ve karamelin mükemmel karışımından oluşan benzersiz lezzetiyle Sevgililer Günü’nü şenlendiren Kırmızı, kırmızı kalp şeklindeki tasarımıyla sevgililerin tatlı sohbetlerine romantizm katıyor. Dekorunda Hindistan cevizi ve muzlu parfenin kullanıldığı Kırmızı, sade kek katları arasına yayılan karamelli mus ve muz karışımıyla aşkın tatlılığını damaklarda hissettiriyor.

Özsüt’ün Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı ikinci lezzeti ise çilek ve çikolatayla taçlanan Aşk. Kakaolu kek katları arasında uzanan çikolatalı mus ve çilekten gelen yumuşacık ve taptaze dokusuyla sevgililerin gününe keyif katan Aşk, misafirlerin beğenisine çilek parfeli kalp dekoruyla sunuluyor. Hindistan cevizinin kapladığı beyaz zemin üzerindeki çilek parfeli kalbe, dantel çikolatayla işlenen diğer bir kalp süslemesinin eşlik ettiği Aşk, çiftlerin mutluluğuna mutluluk katan bir lezzet.

İki kişilik olarak sunulan iki Sevgililer Günü pastası da, 39 TL’den satışa sunuluyor.

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yatırımlarını yurt dışında artırdı. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.