banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Paşabahçe Mağazaları'nın 'Omnia Su' Koleksiyonu'ndan 'Twist'

22.10.2018 – Paşabahçe Mağazaları’nın 2015 yılında kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu, ‘su’ temasıyla tasarım ve sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Omnia Su koleksiyonu, dünyaca ünlü tasarımcılar ve genç yeteneklerin, suyun gücünü ve zarafetini anlattıkları ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Çalışmalarını Milano’da bulunan ofisinde sürdüren ve dünya çapında birçok başarılı işe imza atarak ödüller alan yetenekli tasarımcı Sezgin Aksu, Omnia Su Koleksiyonu için Twist’i tasarladı. Twist, suyun bazı anlarında doğal olarak oluşturduğu spiral hareketlerden ilham alınarak tasarlanmış bir objeler serisi.

Paşabahçe Mağazaları Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları A.Ş. özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunan Paşabahçe Mağazaları, bugün Türkiye ve yurt dışında toplam 52 mağaza ile hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21