Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

“Pastavilla Gold” ile Sofralarda Şölen Var

Lezzetli makarna çeşitleri ve soslarıyla tüketicilerin kalbini fetheden Pastavilla; Papardelle, Rotini, Spaghetti ve Lazanya çeşitlerinden oluşan yeni serisi “Gold” ile artık tek başına sofraların yıldızı olacak.

Anadolu'nun en kaliteli durum buğdaylarından özenle seçilerek üretilen Gold serisi, makarnadan vazgeçemeyen ve daha fazla lezzet bekleyen 7’den 70’e herkese harika makarna pişirme fırsatı sunuyor.

Hijyenik kullanım için dış karton ambalajının yanı sıra iç poşet ambalajı da bulunan yüksek protein oranına sahip Pastavilla Gold Papardelle, Rotini ve Spaghetti üretiminde yüzde 100 durum buğdaylardan elde edilen yüzde 100 irmik kullanılarak üretiliyor.

Pastavilla Gold Lazanya ise haşlama işlemi gerektirmeden doğrudan fırına verilmeye hazır şekilde kullanıma sunuluyor. Yüksek protein oranına sahip Lazanya, Türk damak tadına uygun olarak en kaliteli durum buğdaylarıyla İtalya’da üretiliyor.

Pastavilla Gold ailesi Migros ve Macrocenter mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Anahtar Kelimeler:
Yemek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.