Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Pazar Pizzası Fırsatıyla Anneler Tatil Yapıyor

Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, Pazar Pizzası fırsatıyla annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Hafta boyunca koşturmaktan bir türlü dinlenme fırsatı yakalayamayan anneler, Pazar Pizzası ile pazar günleri ne yemek ikram edeceklerini düşünmekten kurtulup, aile fertlerine doyurucu öğünler sunabiliyorlar.

Domino’s Pizza’nın ev işleriyle koştururken pratik bir çözüm arayan ya da ana öğünlerde pizzadan vazgeçmeyen annelere özel geliştirdiği Pazar Pizzası kampanyasında, Domino’s Pizza fırınından çıkan enfes lezzetli iki orta boy pizza, 16+16 TL olarak sunuluyor. Ye-Kazan kapsamında Dominos Pizza uygulamalarından veya internetten 5 kez sipariş verildiğinde, 6’ncı siparişe 1 adet orta boy pizzanın da hediye edildiği Pazar Pizzası ile tüm ev halkı, Domino’s’un tadına doyulmaz pizzalarıyla hafta sonu keyfi yapıyor. Anneler ise pazar günlerini yorulmadan, gerçek manada tatil yaparak geçirebiliyorlar.

Domino’s Pizza, Pazar Pizzası ile yalnızca annelerin hayatını kolaylaştırmakla kalmıyor, pazar günlerini adeta Domino’s Günü’ne dönüştürüyor. Pazar Pizzası fırsatlarından yararlanmak için www.dominos.com.tr adresinden veya mobil uygulamadan tek tıkla size en yakın şubeye ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

Domino’s Pizza hakkında

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 14 binden fazla restoran işletiyor ve 2017 itibarıyla yıllık perakende satışları 12 milyar ABD Dolar’ını aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 22 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 68 ile yayılmış 521 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor. İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde 2017 yılında tüm dünyada dijital kanallar üzerinden 6,1 milyar dolardan fazla satış yapan Domino’s Pizza’nın, Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini de yine dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21