Öne Çıkanlar Bursagaz Kıyak sungurlu Engelsiz BURSANIN YENİ YAŞAM ALANI GÜRSUDA AÇILDI
banner13

Pierre Fabre İlaç’tan Ağız Kuruluğuna Etkili Çözüm

Pierre Fabre İlaç, Elgydium Clinic Xeroleave Ağız Kuruluğu Giderici Sprey ile, toplumda çok sık görülen ve önemli sağlık sorunlarından biri olan ağız kuruluğu (xerostomia) tedavisine yardımcı olmayı hedefliyor.

Ağız kuruluğu;, yeme, konuşma, yutkunma ve çiğnemede zorluklara, diş çürüklerine ve ağız sağlığı problemlerine yol açabilen bir sorundur. Toplam nüfusun %10’unu etkileyen bir durum olan ağız kuruluğu; çoklu ilaç kullanımına, yaşlılığa, radyoterapi tedavisine ve kullanılan bazı ilaçların yan etkilerine bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir.

Elgydium Clinic Xeroleave Ağız Kuruluğu Giderici Sprey, içeriğinde bulunan gliserol ile ağız içinde uzun süreli nemlendirme sağlarken, kullanıldığı andan itibaren de rahatlatıcı etkisini hissettiriyor. Aynı zamanda ağız içi hassas mukoza tabakası üzerinde de film tabakası oluşturarak, mukozayı koruyucu etki oluşturuyor. Pierre Fabre İlaç’a ait bu patentli ve yenilikçi üçlü etki, ağız kuruluğu şikâyetlerine önemli bir çözüm sunuyor.

Pierre Fabre İlaç, tıbbi cihaz statüsündeki bu yeni ürünü Elgydium Clinic Xeroleave Ağız Kuruluğu Giderici Sprey ile, ilaç alanındaki tecrübesini 2018 yılında pekiştirmeyi ve geliştirmeyi planlıyor.

Pierre Fabre İlaç Hakkında

Pierre Fabre Grubu, ar-ge kültürüne, etik ve farmasötik değerlere sahip, 50 yılı aşkın süredir halk sağlığına hizmet eden ikinci büyük bağımsız Fransız farmasötik firmasıdır. 130 ülkedeki 13 bini aşkın çalışanı, firmanın ilaç, aile sağlığı ve dermokozmetik alanlarındaki mükemmeliyetçilik ve yenilikçiliğe duyduğu arzuya ortak olmaktadır. Grup, 2017 yılında 2.3 milyar Euro ciroya ulaşmıştır ve cirosunun % 60'ı uluslararası çalışmalardan elde edilmektedir. 47 ülkede iştiraki bulunan Pierre Fabre Grubu, 130 ülkede faaliyet göstermektedir.Grup, her yıl ilaçtan elde ettiği karın % 20’sini Onkoloji, Dermatoloji, Nöropsikiyatri alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır. http://www.pierre-fabre.com.tr/ilac.php

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.