Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

​REHAU UK Pencere Bölümü, G18 Ödülleri’nde Finale Kaldı

REHAU, “Yılın Yeni Ürünü” kategorisinde yer alan Total70 ürünüyle genel bina performansını iyileştirmek için büyük çapta inisiyatif yaratacak yeni ve yenilikçi bir ürün tanımlamayı amaçlıyor. Gerçekleştirilen panel sırasında göz önünde bulundurulan faktörler; ürünün geliştirilmesine, yenilikçi tasarımına, geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanımına ve ürünün geri dönüştürülebilirliğine kadar geçen araştırma ve testlerdir. REHAU’nun TOTAL 70 profillerinde yepyeni yüksek kaliteli, enerji tasarruflu pencere çerçeveleri oluşturmak için birinci nesil PVC pencerelerden geri dönüştürülmüş malzeme kullanıyor. TOTAL 70 PVC atıklarından oluşuyor.

Cam sektörüne uygulanan talepler arttıkça, ticari sektördeki cam ve hırdavat şirketleri yükselmeye devam ederken, ülke genelinde mimarlar ve inşaat şirketleri yenilikçi düşünce arayışındalar. Tasarım, konfor ve güvenlik standartlarını sürekli olarak test ediyorlar. Yıl kategorisinin Ticari Projesi, bu duruma ulaşmak için yukarıda ve öteye gitmiş olan projeleri tanımlamayı amaçlamaktadır.

REHAU'nun Coventry Üniversitesi öğrenci konaklamalarında kullandığı en son çözüm, geliştiricilerin kısa bir açık fikirlilik, pencere ve perde duvar kaplama ürünleri hakkında derinlemesine bilgi sahibi olma ve mimarın vizyonuna olan duyarlılığı ile mükemmel bir örnektir.

Bağımsız bir jüri heyeti, 30 Kasım'da Londra Hilton Park Lane'de düzenlenecek olan G18 Ödülleri'nde 12 gönüllü, kupa için yarışacak 54 finalisti değerlendirmeye hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.