Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Saç Düğümlerinizin Anahtarı Remington'dan: Tangled 2 Smooth
Dünyanın önde gelen kişisel bakım ürünleri markası Remington, elektrikli saç açıcı tarak Tangled 2 Smooth ile karmaşık ve dolaşan saç krizine son veriyor.

Geleneksel fırçalara nazaran dolaşmış saçlardan kolayca kurtulmanızı sağlayan Tangled 2 Smooth, saç derinizi korurken, saç tarama rutininizi eğlenceli hale getiriyor.

Saç tarama ritüelini kabusa çeviren karışık saçlara özel geliştirilen Tangled 2 Smooth ile saçlarınız hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve yumuşak olacak.

Remington, dolaşmış saçlarınızı çok kısa sürede kolayca açmanızı sağlayan Tangled 2 Smooth ile kişisel bakım ürünleri piyasasında büyük bir yeniliğe daha imza atıyor. Saçlarınızın arasında süzülen yumuşak tarak dişleri sayesinde Tangled 2 Smooth, pürüzsüz ve ipeksi saçlara ulaşmak için çektiğiniz acılara son veriyor.

Saçınızı tararken oluşan ağrıları tamamen ortadan kaldıran Tangled 2 Smooth, dolanan saçlarınızla mücadele ederken, sizi kolayca pürüzsüz ve tel tel açılan saçlara kavuşturuyor. Pilli kullanımı ile kolay ve güvenli bir kullanım sunan Tangled 2 smooth; ıslak, nemli veya kuru saçlarda kolayca kullanılabiliyor. Her saç tipine uyumlu yapısı ve koruyucu kılıfıyla Tangled 2 Smooth gittiğiniz her yerde sizlerle olacak.

Çocuklar için özel olarak üretilen mor renk seçeneği ile artık çocuklarınızın saçlarını açmak acı veren bir rutinden, keyifli bir ritüel haline gelecek!

Remington Tangled 2 Smooth Satış Fiyatı: 199.90 TL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.