Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Sağlıkçıların objektifinden yaşlı çınarlar
Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, akılcı ilaç kullanımına dikkat çekmek amacıyla il genelinde görev yapan sağlık çalışanları ile sağlık alanında eğitim alan öğrencilerin katılabileceği ‘Sağlıkçıların Gözünden Yaşlı Çınarlarımız’ isimli fotoğraf yarışması düzenliyor.

Bursa genelindeki fotoğraf sever sağlıkçıların yoğun katılım göstermesi beklenen yarışma Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan tarafından tanıtıldı. Yarışmanın akılcı ilaç kullanımına farkındalık oluşturmak amacıyla yapıldığına dikkat çeken Dr. Akan, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz yarışmamızda milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan yaşlılarımızı tema olarak belirledik. Geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynak olan yaşlılarımız, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, en az o kadar önemlidir” dedi.

Fotoğraf severlerin yarışmaya 15 Mayıs tarihine kadar başvurabileceğini belirten Dr. Akan, “Yarışmamıza reçete yazan tüm hekimler, serbest ve kamuda çalışan tüm eczacılar, özel ve kamu kuruluşlarındaki sağlık çalışanları, üniversitelerin sağlık konusunda eğitim veren bölümlerinde okumakta olan öğrenciler katılabilir. Yarışmamıza her katılımcı en çok 4 fotoğraf çalışmasıyla katılabilir ve eserler kesinlikle hiç bir tasarım programı ile oynanmamış olmalıdır. Orijinal hali ile gönderilmeyen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır” şeklinde konuştu.

Yoğun Katılım Bekleniyor

Yarışmaya fotoğraf severlerin yoğun katılımını beklediklerini dile getiren Dr. Akan, “Yarışmamıza başvurular tamamlandıktan sonra seçici kurulumuz tarafından fotoğraflar incelenecek. İlimizde görev yapan tüm sağlık çalışanları ve sağlık alanında okuyan tüm öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.