Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Sanal mağazada iç mimarlarla canlı bağlantı hizmeti

Kelebek Mobilya, Covid19 endişesi ile kalabalık ortama girmenin riskli olduğu bu dönemlerde dekorasyonunu yenilemek isteyenler için bir ilke imza atıyor. Kelebek Mobilya’nın sanal mağaza uygulamasında kullanıcılar, mağaza mağaza, sokak sokak dolaşmadan, onlarca çeşit ürün içinden kendisine en uygun olanı tek tuşla ve 3D olarak inceleyebiliyor, kararsız kaldığı noktalarda ise Kelebek Mobilya’nın iç mimarlarına canlı olarak danışabiliyor.

Evleri neşelendirecek yeni kampanya

Fonksiyonel ve modern ürünleri ile her ihtiyaca ve yaşam alanına uygun dekorasyon fırsatları sunan Kelebek Mobilya’nın fonksiyonellik anlayışı, uygulamaları kadar kampanyalarına da yansıyor. Türkiye’nin en güvenilir mobilya markaları arasında yerini koruyan Kelebek Mobilya, aile bütçelerini rahatlatacak, yeni evlenecek olanların yüzünü güldürecek ve evlerinyeniden dekore edilmesini sağlayacak bir kampanyaya imza atıyor. 15 Kasım 2020 tarihine kadar sürecek Efsane Kelebek Günleri, mevcut kampanyalardaki fırsatlara ilave ekstra yüzde 10 indirim daha sağlıyor.

Efsane Kelebek Günleri’nde köşe koltuk takımlarından yatak odalarına, yemek odalarından oturma gruplarına ve aksesuarlara kadar ihtiyaç duyduğunuz her Kelebek ürününe çok daha uygun fiyatlarla erişmek mümkün.

Anahtar Kelimeler:
Sanal MağazaIç Mimar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21