banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

Semir Aslanyürek’in Son Filmi "Kaos", Boğaziçi’nde Büyük İlgi Gördü.

Uluslararası prömiyerini dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olan 42. Montreal World Film Festivali, Türkiye Prömiyerini ise 25. Adana Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren “Kaos”, 6. Boğaziçi Film Festivali ana yarışma bölümünde yer alıyor.

Filmin gösterimi ise 28 Ekim Pazar akşamı geniş bir izleyici katılımıyla gerçekleşti.

Filmin yönetmeni Semir Aslanyürk, başrol oyuncularından Yetkin Dikinciler ve Bülent Emin Yara’nın katıldığı gösterimi ayrıca Yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile Oyuncu Bennu Yıldırımlar da izledi.

Birbirini hiç tanımayan üç kişinin işledikleri günahlardan kaçarken çıkan fırtına nedeniyle aynı mağaraya saklanmalarını ve heyelanla çıkışları kapanan mağarada ölmeyi beklerken, bu üç günahkârın vicdani hesaplaşmalarının hikâyesinin anlatıldığı “Kaos” un oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Canan Ergüder, Bülent Emin Yara, Orhan Aydın, Erdal Sarı, Salih Usta, Halil Demir, Tansel Doğruel, Süleyman Kabaali, Gazi İsmailoğulları, Ömer Duran yer alıyor.

Usta Yönetmen Semir Aslanyürek’in yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmin görüntü yönetmenliğini ise Yusuf Aslanyürek üstlendi. Çekimleri Türkiye ve Ürdün’de gerçekleştirilen film, Aslanyürek Film Production ve Adonis Film'in yapımcılığında çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21