Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

Şimdi 'Yılın Bileti'ni Seçme Zamanı

2018 kültür, sanat ve eğlence tutkunları için tam bir etkinlik yılı oldu. Unutulmaz performanslar, dünyaca ünlü isimler herkesin aklında yer etti. Şimdi ise 2018 yılında gerçekleşen tüm etkinlikler arasından oylama yaparak ‘Yılın Bileti’ni seçme zamanı.

Heyecanla beklenen oylama 5 - 11 Kasım tarihleri arasında Biletix resmi web sitesi üzerinden gerçekleşecek.

Yıl boyunca izlenen tüm konserler, tiyatro oyunları, gösteri, festival ve şovlar oylamada yarışıyor. Ayrıca kültür sanat etkinliklerinin nabzını tutan mekanlar da kategoriler arasında yer alıyor. Oylamanın sonuçları ise 27 Kasım’da açıklanacak. Ayrıca her yıl merakla beklenen "2019’da kimleri izlemek istiyorsunuz?" sorusu da "Yılın Bileti" oylamasında cevap bulacak.

Yılın Bileti’nde Sürpriz

‘Yılın Bileti’nde oylamaya katılanlar arasından yapılacak çekiliş ile şanslı bir kişiye ise 500 TL değerindeki ‘Biletix Hediye Kart’ verilecek. Hediye kart sahibi, kartını tüm yıl boyunca dilediği kültür, sanat, müzik, spor, sahne, aile ve eğitim etkinliklerinde kullanabilecek.

Ankete katılmak ve şanslı kazanan olmak için www.biletix.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.