Öne Çıkanlar Hamilelik Normal ulukoza uluçam bursa
banner13

“SIVENO ROLL-ON”  Doğal Mineral Tuz İçeriği İle Yanınızda

Terlemek vücuttaki toksinleri atmak için gerekli bir süreçtir ve bu doğal sürecin engellemesi vücutta toksinlerin birikmesine sebep olup sağlığı tehdit eden sonuçlara yol açabilir.

Ter aslında tek başına kokusuzdur. Koltukaltındaki nemli ve havasız ortam, mikroplar için uygun bir üreme ortamı sağlamaktadır. Terin içerisindeki maddeleri parçalayan mikroplar zamanla kötü kokuya yol açmaktadır. Ter kokusunun esas sebebi de bu bakterilerdir.

Yapılan araştırmalar, terlemeye ve ter kokusuna engel olmak için kullanılan kimyasal içerikli deodorant ve antipersprantların göğüs kanserini tetiklediğini ortaya koymaktadır.

Siveno Doğal Roll on Doğal Terleme Sürecine Engel Olmuyor

Doğal mineral tuz kullanılarak üretilen ve zararlı alüminyum bileşenleri, sentetik koruyucu, koku ve boya, paraben ve alkol içermeyen Siveno Doğal Roll-On vücudun toksinleri atması için gerekli olan terleme sürecine engel olmadan ter kokusuna karşı etki gösteriyor. Siveno Doğal roll-on yapışkanlık hissi vermiyor ve kıyafetlerde leke bırakmıyor.

Sürdürülebilir bir Dünya herkesin hakkı düşüncesiyle yola çıkan Siveno’nun %100 doğal ve çevre dostu ürünlerini kullanarak doğayı, kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun…

Siveno Doğal Roll On  Fiyatı : 22,90 TL.

Anahtar Kelimeler:
Bakım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.