Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

ŞOK, okul ihtiyaçları için de yeter de artar

Türkiye’nin ciro bakımından en hızlı büyüyen gıda perakende zinciri (*) ŞOK Marketler, ilk ders zilinin çalması yaklaşırken çocuklar ve gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerini satışa sunuyor. ŞOK Marketler, her yaştan öğrencinin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı boyunca kullanabileceği; defterden mataraya, sözlükten klasöre kadar çok sayıda okul ve kırtasiye ürünlerini Türkiye’nin 81 iline yayılan, neredeyse her semt ve mahalleye ulaşan yaklaşık 5750 mağazasında tüketicisiyle buluşturuyor.

En çok talep edilen okul malzemeleri, en yakınızdaki ŞOK mağazasında

Okula hazırlık döneminde fiyatları 0,75 TL ile 23,90 TL arasında değişen 123 çeşit okul ve kırtasiye malzemesi ŞOK Marketler raflarında 5 Eylül’de yerini alıyor. ŞOK Marketler reyonlarında; lisanslı okul çantaları, beslenme çantaları, 30’a yakın defter çeşidi, kalem setleri, boya setleri, körüklü dosyalar, atlaslar, İngilizce ve Türkçe sözlükler, yazım kılavuzu, zımba seti, yapıştırıcılar, oyun hamuru ve kendin yap setleri gibi çok geniş yelpazede, her türlü gereksinime cevap verecek kaliteli ürünler dikkat çekiyor. ŞOK Marketler ayrıca, rulo satranç takımı ve flüt gibi ürünleriyle de farklı ihtiyaçlara karşılık veriyor.

Tüm ürünler sıkı kontrollerden geçiyor

ŞOK Marketler’in çocukların gereksinimlerine olduğu kadar hayal dünyalarına da hitap eden okul araç ve gereçleri, markanın kalite standartları çerçevesinde sıkı kontrollerden geçiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.