Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Sonbaharda Barok Modasını Butigo ile Yaşayın!

Giyimden sonra ayakkabılara da yansıyan barok modası, Butigo’nun rahat ve konforlu modelleriyle birleşerek tam bir zarafet örneği haline gelirken sade bir kombini bile anında hareketlendirecek. Yeni sezonda aniden gelişen bir davette küçük siyah elbisenizle birlikte kullanacağınız Butigo’nun barok desenli modelleri hem trend hem de şık görünmenize yardımcı olacak.

Sezon trendi ayakkabı ve bot modelleri ile hem gündüz hem de gece için şık alternatifler sunan Butigo, yeni sezonun öne çıkan barok detayları ve renk seçenekleriyle her tarza ve her zevke hitap eden çeşitlilik sunuyor.

Yeni sezonda kendini ispatlayan ve sezonu etkisi altına alan süet, kadife ve çift renk detayları, Butigo’nun özgün modelleriyle stil sahibi sezon kadınlarını ön plana taşıyacak. Göz alıcı şıklığın çabasız bir şekilde elde edilmesini sağlayacak olan barok tarzdaki nakış detayları, Butigo kadınlarının stillerine derinlik katacak. Sezon trendi süet ve kadife dokunuşlar, toka, trok ve bağcık detaylı botlar ve renkli topuklu ayakkabılar; siyah ve bej renk seçenekleriyle yeni sezonda da hafta sonu şıklığından ve rahatlığından vazgeçmeyen kadınların favorisi olacak.

Butigo’nun 2018-2019 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık bot modellerini görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Moda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.