Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

TAEKWONDO VE KICKBOKSDA YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞİYOR

Özel Osmangazi Koleji Gençlik Spor Kulübü’nün organize ettiği 2. Dönem Taekwondo-KickBoks Kuşak sınavı ünlü isimlerin de katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.



Özel Osmangazi Koleji’nden 150 öğrenci ile 300 velinin katıldığı kuşak sınavında öğrenciler birbirinden güzel tekniklerini, hünerlerini sergileyip bir üst kuşağa geçmek için kıyasıya mücadele verirken, defalarca alkış yağmuruna tutuldular.



Osmangazi Koleji Gençlik Spor Kulübü Koordinatörü ve Milli Takım Antrenörü Ekrem Kesgin nezaretinde gerçekleştirilen Kuşak Sınavı Programına, Okul Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticilerinin yanı sıra, Nilüfer Gençlik Spor Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın, Olimpiyat ikincisi ve Dünya Şampiyonu Bahri Tanrıkulu, Milli Sporcu Hasan Yalnızoğlu, KickBoks İl temsilcisi Zafer Akman, Kocaeli Antrenörlerinden Harun Toksoy ve HYM Spor Kulübü Antrenörü Murat Kurtuluş katıldılar.





  1. DönemTaekwondo-KickBoks  Kuşak sınavı öncesi konuşan Özel Osmangazi Koleji Müdürü Ömür Çolpan, Türk sporuna katkı sağlayarak başarılı sporcular yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtirken, “Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü olarak 350 lisanlı sporcumuzla faaliyet gösteriyoruz. Hedefimiz ülkesine ve milletine gönülden bağlı Bahri Tanrıkulu gibi, Rıza Kayaalp gibi şanlı bayrağımızı dalgalandıran şampiyonlar yetiştirerek ülkemizin adını dünyaya duyurmaktır” dedi.



Nilüfer Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Mutlu Akın konuşmasında okul yönetimi ve öğrencileri kutlarken, Olimpiyat ikincisi ve Dünya Şampiyonu Bahri Tanrıkulu da “Burada pırıl pırıl gençler yetişiyor. İnşallah onlarda ileride şampiyon olacaklar. Hepsine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından yapılan sıvanda bir üst kuşağa terfi eden 150 Sporcu kuşaklarını olimpiyat ikincisi ve dünya şampiyonu Bahri Tanrıkulu ile Milli sporcu Hasan Yalnızoğlu’ndan aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21