Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

Tamek Zinde Detox Ailesi Genişliyor

Gıda sektörünün öncü firması Tamek, geçtiğimiz aylarda, formuna, sağlığına özen gösteren, aktif yaşama ve doğal beslenmeye önem veren tüketicilere yönelik olarak sunduğu iki farklı çeşit Tamek Zinde Detox’a üçüncü çeşidi ekledi. İyi beslenmeyi ve zinde kalmayı destekleyen Tamek Zinde Detox, şimdi de Tamek Zinde Detox Turuncu ile, turuncu meyve ve sebzelerden gelen iyiliği sunuyor.

Tamek Zinde Detox Turuncu’nun, içerisinde bulunan zencefil sindirimi dengeleyip bağışıklığı güçlü tutarken, antioksidan özelliği ile de vücudun korunmasını sağlıyor. A vitamini deposu havuç, C vitamini kaynağı limon ve portakalla zenginleşen Tamek Zinde Detox Turuncu, aynı zamanda portakaldan gelen potasyum, fosfor ve magnezyum kaynağı.

İlave şeker ya da tatlandırıcı içermeyen Tamek Zinde Detox Turuncu, Tamek Zinde’nin diğer detox ürünleri gibi günde iki kere ara öğün yerine tüketilebiliyor. Tamek Zinde Detox Turuncu’nun bir kutusunda 162 kalori bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.